Anda Adam Iubit

Totuși pe rețelele de socializare bărbatul o numește pe Anda Adam drept inima lui. Cine este noul iubit al Andei Adam S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul asta mai ales după.


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Youtube

Toată lumea știe cu cine se iubește în momentul de față Simona Halep însă foarte puțini știu cine este de fapt primul iubit al.

Anda adam iubit. Cei doi se pare că au fost despărţiţi chiar de tatăl sportivei. Cred că acum este și puțin dezorientată și oricum trecem cu toții printr-o perioadă dificilă dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Într-una dintre imagini Anda Adam este mai incitantă ca.

Pe contul său de socializare vedeta a postat mai multe fotografii din vacanța petrecută peaste hotare. Ea deja s-a afișat cu noul ei iubit un om de afaceri din Cluj care are doi copii din căsătorii anterioare și care ar fi într-o relație și acum. Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit.

Cântăreața Anda Adam a fost recent într-o vcacanță în Antalya Turcia. Anda Adam şi Sorin Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Cântăreața Anda Adam a fost recent într-o vcacanță în Antalya Turcia.

Presupusul iubit al celebrei artiste o strânge în brațe ba o și sărută tandru pe obraz în timp ce Anda Adam se arată fericită. Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Au ieșit la iveală detalii incendiare despre amanta antrenorului.

Se pare că tensiunile dintre ei ar fi apărut din cauza unei femei cu care antrenorul. Petrecerea a avut loc în Snagov pe malul lacului. Ce iubit a mai avut amanta lui Reghecampf Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară despre amanta soțului ei.

Animalul care a devenit un simbol al speranței în urma devastatorului cutremur din Sichuan din 2008 a murit miercuri 16 iunie la vârsta de 14 ani potrivit comunicatului emis de muzeul care a îngrijit animalul citat de The Science Times. Iulia Albu o face praf pe Anda Adam. Ce declarație de iubire i-a făcut Anda Adam noului iubit.

Are tot dreptul și merită orice își dorește. Pe contul său de socializare vedeta a postat mai multe fotografii din vacanța petrecută peaste hotare. Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Într-una dintre imagini Anda Adam este mai incitantă ca. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. Anda Adam și Sorin Nicolaescu s-au despărțit oficial.

Anda Adam este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu și au o fetiță superbă Eveline însă în ultimul an au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul lor. Scandalul prespusului divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se adâncește. Anda Adam și noul iubit s-au fotografiat împreună în pat.

Anda Adam și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare într-un costum de baie foarte sexy. Anda Adam și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare într-un costum de baie foarte sexy. Cei care îl îngrijeau spun că Zhu Jianqiang a murit liniștit de epuizare și bătrânețe.

Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. S-a aflat cu cine s-a iubit Simona Halep pentru pirma dată pe atunci când avea doar 18 ani. Ea a renunțat la machiajul strident iar el la haine 23 iul.

Cântăreața nu-și mai ascunde relația 20 iul. Cei doi au o relație de cinci ani de zile din care au rezultat doi copii minunați. Între Anda și Liviu a avut loc la un moment dat o separare care a durat patru luni.

El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. O fetiță și un băiețel. Iar după ce cei doi au încetat să mai poarte verighete și nu s-au mai urmărit pe conturile de socializare zvonurile s-au întețit.

Să iși vopsească rădăcinile nu să apară așa.


Pro Tv Anda Adam Ipostaze Romantice Alături De Noul Iubit


Is A New Divorce Being Announced In Showbiz The Signs That Anda Adam And Sorin Nicolescu Have Finally Broken Up


Anda Adam Facebook


Is A New Divorce Being Announced In Showbiz The Signs That Anda Adam And Sorin Nicolescu Have Finally Broken Up


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Brighi Te Am Iubit Official Video Youtube


Noul Iubit Al Andei Adam și A Făcut Tatuajul Dragostei Are Pe Brat Inițialele Lor Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Enlxekumibtrnm


Pin By 917013083804 On Jesus Quotes Jesus Quotes Quotes Jesus


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


7y Sjonobhsvsm


Pin En Stefano Valy


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam Facebook


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Enlxekumibtrnm

close